Helg !

Nu äre äntligen helt ! Fast man har helg jämt typ !
Men på riktiga helgen är Stefan hemma <3

Imorgon lördag ska vi packa det mesta i hemmet ( Stefans saker ) eftersom han inte hinner på veckodagarna då han jobbar !

Söndag  ska vi till skövde, eller ja, Stefan o nyström ska till mariestad på hockey och jag Linnéa och svärmor ska till Stefans moster, eftersom hon ändå bor i skövde så är det ju ingen omväg !

Ha en bra helg allesammans !

Älskar min Familj <3



Kommentarer
Postat av: michellesmamma<3

aa precis hehe ja är rätt dujtig på de där med grönfoder men killen min han e sämre haha.. hopaps på att michelle ska bli duktig iaf hon brukar få gnaga på en gurka utan skal hah altid lika roliga grimarser..

Nee inte nån tan alls,fattar inte riktgit varför jag fått en kallelse dit redan :o men antar det är lite info om hurm an borstar tänderna haha tror de brukar få en tandborste med, men ja det verkar ju va så olika från olika kommuner om sånt liksom.

Har Linnea fått några tänder?

hmm ja till och från sover hon bra på nätterna,hon har sovit hela nätter ända sedan hon var ca1½ måad, men för ca 2 mån sen hade hon nån knöl period utvecklingssprång tror ja det heter dvs att de händer mkt i deras kroppar osv,sen sov hon bra igen, men nu ett tag var hon lite knölig igen isamband med detta fick hon feber så ja trodde de va tänder på G men inga har visat sig än haha sen ahr hon nu sovit 2 nätter i rad hela natten och i egen säng då, brukar ha henne bredvid mej när hon knölar sådant så man slipper springa upp liksom haha lat som man är :P men nu har ja spjälsängen bredvid min sida ifall hon skulle knöla :P Hur sover Linnea på nätterna? Sover hon mkt på dagarna?

2008-09-26 @ 21:48:22
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: michellesmamma<3

Ja de har verkligen många olika perioder haha :P Nej ja ammar inte ja kunde faktiskt bara amma 2 veckor fick knappt en ända droppe mjölk så tråkigt :( hade verkligen velat amma ett tag iaf, men tur de finns bra grejjer som ersättningen iaf :D va :O vaknar han inte haha snakca om att sova hårt :P min kille vaknar med av minsta lilla nästan så han ibland vaknar före mej ;)

hmm ja det är olika med dag sovandet här med faktiskt, men ja försöker få henne att sova både på förmiddagen och eftermiddagen för annars orkar hon knappt vara uppe tills det är läggdax brukar lägga henne vid 8 då sover hon till mellan 7-8 på morgonen, lägger ja henne vid sju så vaknar hon vid 4-5 haha så de får vänta ett tag till med att läggas tidigare haha. När lägger ni Linnea på kvällen?

Hmm ne ja har faktiskt inte vart på babycafet eller nått haha ja har inte kännt för det alls, har haft mina kompisar här som har små barn är npgra som även fått små bebisar runt omkrong oss från juni till nu december hehe så vi är ett litet gäng :P men sen är ja inte här från krisitnehamn från början utan ja är från Eskilstuna flyttade hit i maj07 så det har inte vart så lätt att hitta kompisar utan ja har de jag har och ingen av oss är så intresserade av baby cafet eller så hehe. Själv då? är du nått på sånt? har du mycket kopisar runt omkring dej som har barn i Linneas ålder?

2008-09-27 @ 10:19:27
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/

Vad har du på härtat?!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Lätta på Hjärtat:

Trackback
RSS 2.0